Kur shenjat e horoskopit nuk janë engjëj: Nëse e lëndoni këtë shenjë, jeta ju bëhet ferr - Astro - Kosova Sot
Kur shenjat e horoskopit nuk janë engjëj: Nëse e lëndoni këtë shenjë, jeta ju bëhet ferr

Kur shenjat e horoskopit nuk janë engjëj: Nëse e lëndoni këtë shenjë, jeta ju bëhet ferr

Nuk mund të jemi engjëj gjithë kohës. Dashi është impulsiv, derisa Peshqit rënia e shpejtë në grackë ju krijon probleme.

DASHI

Image

 

1. Moto e Dashit do të duhet të jetë "tani, tani, tan! "Ai është shenja më impulsive dhe më me pa durim nga të gjitha shenjat. 2. Nëse nuk bëhet fjalë për idenë e tij, kjo atij s'i intereson. 3. Si shenja më e re në Zodiak, Dashi di të jetë shumë i papjekur.

DEMI

Image

 

1. Demi është materialist dhe pak a shumë posesiv, nganjëherë duket sikur ka shmangur orët parashkollore dhe mësimin për ndarjen e gjërave. 2. Me fat nëse tentoni ta detyroni Demin të lëshojë pe në një grindje. Është shumë kokëfortë. 3. Ai është dembel, nganjëherë vështirë ta lëvizni nga shtrati.

BINJAKËT

Image

 

 

1. Binjakët kanë aq shumë aftësi të ndryshme, kurrë s'e dini se cila i dallon. 2. Kur flini me Binjakët, mos prisni se ju japin fjalën. Atyre ju pëlqen ta dëgjojnë zërin e vet. 3. Poezia! Vallëzimi! Arkitektura! Programimi i kompjuterëve. Binjakët kanë kaq shumë interesa dhe pasion që vështirë t'i përkushtohen vetëm njërit.

GAFORRJA

Image

 

1. Gaforrja është e çuditshme me Ç të madhe. 2. E kujdesshme dhe e frikësuar, nëse tentoni ta bindni të dalë nga zona e vet e rehatisë, kjo merr vite. 3. Gaforrja është e ndjeshme dhe gjithçka e lëndon.

LUANI

Image

 

1. Luani kurrë s'e ka takuar pasqyrën ku nuk i pëlqen pamja. 2. Kujdes nga sharmi i tij - nëse dëshiron diçka nga ju, me gjasë do ta marrë. 3. Nevoja e tij për të qenë në qendër të vëmendjes mundet të jetë problematike. Ai beson se bota sillet rreth tij.

VIRGJËRESHA

Image

 

1. Kini kujdes kur shoqëroheni me Virgjëreshën - kurrë nuk do ta dini pse ju akuzon. 2. Ajo është e përsosur në detaje, nuk ju dëgjon çfarë flisni. 3. Virgjëreshat janë pesimiste të mëdha dhe nëse ndihen në depresion, mund të jetë fundi i botës.

PESHORJA

Image

 

 

1. Planifikoni të darkoni me Peshoren? Ndoshta e prisni kafjallin, sepse aq i nevojitet të peshojë secilin opsion të mundur. 2. Peshorja do t'i lëshojë vlerat e veta, nëse në atë mënyrë të tjerët do të jenë të lumtur dhe të qetë. 3. Ajo është e fascionuar me bukurinë dhe shpenzon kohë të gjatë në zbukurim.

AKREPI

Image

 

1. Mos e akuzoni pa fakte një Akrep. Ata s'e harrojnë kurrë dhe jetën jua bëjnë ferr. 2. Akrepi posedon fuqinë e madhe të manipulimit dhe mundet seriozisht të luajë me shëndetin tuaj mendor. 3. Disponimi jo i mirë i Akrepit është spirale pa fund në thellësinë e pikëllimit.

SHIGJETARI

Image

 

1. Shigjetarët janë të ndershëm dhe të sinqertë deri në atë masë kur nuk kanë taktikë dhe me këtë dinë t'i lëndojnë njerëzit. 2. Shprehja "krejt i di", me gjasë është e shpikur për të përshkruar Shigjetarin. 3. Nëse nuk bëhet fjalë për ndonjë aventurë të hatashme, Shigjetari me gjasë ndihet i mërzitur.

BRICJAPI

Image

 

1. Bricjapi është kontrollor, e "relaksi" dhe "heqja dorë nga jeta" për të janë terma të huaj. 2. Bricjapi nuk mendon shumë për shfrytëzimin e dikujt për interesat e veta. 3. Bricjapi i prirë për negativitet - një bisedë opsionale rreth asaj se si ishte dita e tyre e keqe, ajo lehtë mund të shndërrohet në një sagë për gjithçka që ka shkuar ndonjëherë keq në jetën e tyre.

UJORI

Image

 

1. Ujori për vete mendon se është objektiv dhe logjik, që do të thotë se shpejt paragjykon. 2. Ata jetojnë aq shumë në kokat e tyre që mund të dalin si pa brenga dhe tepër formal. 3. Gjithmonë të gatshëm për të dhënë këshilla, por shpesh nuk mund të kuptojnë se çfarë tentoni të thoni.

PESHQIT

Image

 

1. Peshqit janë të përkushtuar për jetën dhe kjo sjell deri te mungesa e drejtimeve. 2. Peshqit nganjëherë janë zemërgjerë dhe shpesh s'i dallojnë qëllimet e të tjerëve. 3. Edhe pse Peshqit duhet të jenë më të vjetrit në Zodiak, në fakt mashtrohen lehtë.

 

(Kosova Sot)

AAAAAAAAAAAAAA
Te tjera