Rrëfehet 29 vjeçari: E dashura po më refuzon për seks, u trondita kur zbulova se... - Dashuri - Kosova Sot
Rrëfehet 29 vjeçari: E dashura po më refuzon për seks, u trondita kur zbulova se...

Rrëfehet 29 vjeçari: E dashura po më refuzon për seks, u trondita kur zbulova se...

“E dashura ime është ftohur dhe më rri larg, mendoj se kjo është si pasojë e abuzimit të saj seksual si fëmijë”, kështu e nis rrëfimin një 29 vjeçar për “The Sun”, rrëfim të cilin ua sjellë të përkthyer “Kosova Sot”.

E dashura DEIDRE: Dikur duheshim hapur, tani e dashura ime është e largët dhe e ftohtë. Unë mendoj se krejt kjo vjen si pasojë e lëndimit dhe abuzimit që ajo kishte vuajtur në të kaluarën.  Unë jam 29 vjeç, ajo është 25 vjeçe. Jemi bashkë për katër muaj por tashmë ka filluar të më anashkalojë dhe të më shtyjë nga vetja.  Ajo kishte një fëmijëri të vështirë dhe ishte abuzuar seksualisht, që ka ndikuar të ketë frikë nga intimiteti. Nuk ma ka thënë se nuk i pëlqej, kështu që mund ta kem edh enjë mundësi, por tashmë mezi flet me mua dhe nuk dëshiron një takim tjetër. A duhet t’i qëndroj pranë për ta përkrahur apo thjeshtë të largohem?

Lexo edhe: Edhe nëse ai nuk e thotë, këto shenja e dëshmojnë se ju dashuron

DEIDRE thotë: Kjo që ka ndodhur me të dashurën tuaj vërtetë është shumë pikëlluese, por nuk mund t’i zgjidhësh problemet në vend të saj. I thuaj të kontaktojë “Rape Crisis”, që i ndihmon secilit që ka pësuar dhunë apo dhunim e abuzim seksual.

(Kosova Sot)

AAAAAAAAAAAAAA
Te tjera