Receta e Cekës: Peshk në skarë - Reçeta - Kosova Sot
Receta e Cekës: Peshk në skarë

Receta e Cekës: Peshk në skarë

Çdo lloj peshku, i pastruar dhe i hapur anash, i lyer me vaj, kripë e piper, mund të piqet në skarë pa asnjë përbërës tjetër. Peshqit më të mëdhenj, trashësie 4 centimetra, priten anash dhe lyhen me vaj ose gjalpë gjatë pjekjes. Vaji mund të aromatizohet me mersin, finok apo sherebelë. 

(Kosova Sot)

AAAAAAAAAAAAAA
Te tjera