Shtojani mjaltit këtë erëz, kjo përzierje natyrale shëron shumë sëmundje dhe ju dobëson - Shëndetësia - Kosova Sot
Shtojani mjaltit këtë erëz, kjo përzierje natyrale shëron shumë sëmundje dhe ju dobëson

Shtojani mjaltit këtë erëz, kjo përzierje natyrale shëron shumë sëmundje dhe ju dobëson

Mjalti ka efekt të fuqishëm kur kombinohet me bimë të ndryshme natyrale dhe erëza. Një prej tyre është kanella. Kanella përmban polifenole, mineralet, si kalcium, hekur, mangan, vitamina C dhe vitamina K.

Mjalti dhe kanella ndikojnë pozitivisht në sistemin imun dhe të gjakut dhe mund të ndikojnë në humbjen në peshë. Kjo përzierje e ëmbël ndikon edhe te: Ilaç për akne, problemet e lëkurës dhe buzët e çara; Zbut simptomat e alergjisë; Përmirëson tretjen; Bën lëkurën të shkëlqejë, e shëndetshme dhe e ushqyer; Ndihmon në luftën kundër zbokthit. 

(Kosova Sot)

AAAAAAAAAAAAAA
Te tjera