Dieta më e shpejtë e të gjitha kohëve, 15 kg më pak brenda natës - Shëndetësia - Kosova Sot
Dieta më e shpejtë e të gjitha kohëve, 15 kg më pak brenda natës

Dieta më e shpejtë e të gjitha kohëve, 15 kg më pak brenda natës

 Zgjidhjet e shpejta për humbjen në peshë dhe shkrirjen e shtresave dhjamore, sidomos atraktive janë gjatë verës, por zgjidhjet e shpejta jo gjithmonë janë më të mirat, por me këtë metodë të thjeshtë nuk keni të humbni asgjë përpos kilogramëve. Bëhet fjalë për pijen, që është e shëndetshme dhe ndikon në humbjen në peshë. Përbërësi kryesor janë farat çia, që duhet vendosur në ujë për 30 minuta dhe i pini me një gotë lëng limoni dhe mjaltë. E konsumoni çdo mëngjes, efektin shpejtë e vëreni. 

(Kosova Sot)

AAAAAAAAAAAAAA
Te tjera