Momenti kur era e rrotullon kamionin në autostradë - TV - Kosova Sot
Momenti kur era e rrotullon kamionin në autostradë

Momenti kur era e rrotullon kamionin në autostradë

Një erë e fuqishme ka prekur SHBA-të ditëve të fundit. Një video e publikuar në internet, shfaq një kamion të madh duke u rrëzuar nga një erë e fuqishme.

SHBA aktualisht është duke vuajtur nga ajo që nga parashikuesit e motit po quhet “cikloni bombë”

Ky kamion u rrotullua nga era në autostradën afër Amarillos, Teksas, të mërkurën. Ditëve të fundit, shteti i Teksasit është përballur me erëra të fuqishme dhe shi të rrëmbyeshëm, duke shkaktuar edhe përmbytje.

(Kosova Sot)

AAAAAAAAAAAAAA
Te tjera